Ballonvaarten – 42e mosselfeesten Philippine.

Een prachtige ervaring!

Na het succes van voorgaande edities organiseert Stichting Mosselstad Philippine opnieuw ballonvaarten tijdens de 42e Mossselfeesten te Philippine. Houd deze pagina in de gaten!

– Stichting Mosselstad Philippine.

Meer weten?

• Aanvang

De ballonvaarten zullen starten vanaf circa 16:00u tot en met 18:30/19:00. Afhankelijk van de weersomstandigheden.

• Locatie

De startlocatie is in het Spuikompark in het centrum van Philippine. Hier kunt u zich melden.

• Deelnemen?

U kunt zich inschrijven met behulp van het onderstaande inschrijfformulier. Onder vermelding van uw naam/namen en leeftijd(en) kunnen wij u als deelnemer registreren. Per deelnemer vragen wij een voorschot van €20,-. Het resterende bedrag kan contant worden voldaan op locatie.

• Contactpersoon

Meer informatie volgt.

Persoon 1, onder vermelding van de leeftijd

Persoon 2, onder vermelding van de leeftijd

Persoon 3, onder vermelding van de leeftijd

Persoon 4, onder vermelding van de leeftijd

Persoon 5, onder vermelding van de leeftijd

Uw adres (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen (indien van toepassing)

Door het overnemen van de onderstaande code verifieert u uw gegevens en registreert u zich als deelnemer(s) voor de ballonvaart!

Let op! U dient per persoon een voorschot te voldoen van €20,- uw bevestiging is pas geldig nadat wij uw voorschot hebben ontvangen op rekening NL32ABNA0433795042 onder vermelding van uw naam. Wij zullen uw deelname per e-mail bevestigen.

captcha

Inschrijven voor de ballonvaart tijdens de  42e Mosselfeesten 2018 is nog mogelijk.