Mosselopensteekwedstrijd

Geef je nu op!

Mosselvrienden. Ook dit jaar organiseren wij tijdens de Mosselfeesten de beroemde “Mosselopensteekwedstrijd” waar u zich vanaf heden voor kunt opgeven. (in het verleden was deze wedstrijd alleen voor professionele teams in verband met de moeilijkheidsgraad). Wil je mee doen? Geef je dan hieronder voor 6 augustus op.

• 01 Categorie├źn

Dit jaar worden de teams in 2 verschillende categorie├źn ingedeeld. Waaronder gevorderde en beginners, een team hoort te bestaan uit 2 personen (en wellicht 1 reserve). Minimum leeftijd van de deelnemers is 18 jaar.

• 02 Oefenmiddag

Voor de beginners onder ons is het dit jaar ook mogelijk om deel te nemen aan een oefenmiddag, deze datum zal nader bekend worden gemaakt. Gelieve dit aan te geven in het invulformulier.

• 03 Vragen?

Voor vragen over deze wedstrijd kunt u zich wenden tot Jelle Haers of het algemene contactformulier gebruiken.

• 04 Wanneer

De wedstrijd vindt traditiegetrouw plaats op zaterdagmiddag nabij de kiosk op de Markt.

Angelo in actie tijdens de opensteekwestrijd.

Deelnemer 1

Deelnemer 2

Deelnemer 3

Graag een keuze maken tussen beginner of gevorderde